STOPITE V KONTAKT Z NAMi!

Uporabite lahko obrazec na desni, pišete nam lahko na info@gartner-a.com ali pa nas pokličite na eno izmed telefonskih številk:

Jernej Gartner / 041 834 696
Brigita Gartner / 041 283 453

Najlepša hvala!
 

Parmova 51b
info@gartner-a.com
Slovenia

00386 41 834 696

BIM Projektiranje stanovanjskih hiš, večjih in manjših, javnih in privatnih objektov, notranje opreme stanovanj in poslovnih prostorov. Svetujemo in izdelamo projekte energetskih sanacij in prenov manjših in večjih objektov.

BY_Header_Bike01_2000x600.jpg

BIM elementi

Izdelava 3D BIM elementov (Autodesk Revit) po naročilu.


V času, ko se tehnologija hitro spreminja, je izdelava 3D BIM elementov za proizvajalce bistvenega pomena.

Kaj so 3D BIM elementi?

Sodobno projektiranje nadomešča 2D CAD simbole s 3D BIM elementi. BIM elementi niso samo vizualno privlačne 3D prezentacije vaših resničnih proizvodov, temveč vsebujejo številne dodatne informacije o vašem proizvodu in vašem podjetju, ki ostanejo v arhitekturnem modelu skozi celoten proces projektiranja, od zasnove do izvedbe. Hkrati gre za cenovno ugodno in učinkovito reklamiranje vaših produktov na domačem in predvsem tujih trgih, kjer je BIM projektiranje že zelo razširjeno ali celo uzakonjeno.

... gre za cenovno ugodno in učinkovito reklamiranje vaših produktov na domačem in predvsem na tujih trgih ...

Projektantom in proizvajalcem 3D BIM elementi omogočajo:

  • natančno umestitev proizvoda v arhitekturni BIM model (načrte),

  • natančno vizualno predstavitev vašega proizvoda,

  • poljubno prilagajanje dimenzij v projektu (če vaš produkt to omogoča),

  • povezavo do vašega podjetja in vaš kontakt,

  • povezavo do vašega produkta,

  • konkurenčno prednost pri uporabi, naročilu oz. vgradnji vašega proizvoda,

  • tehnične oz. katerekoli druge informacije o vašem proizvodu,

  • izdelavo analiz (energetske, svetlobne, cenovne,…),

  • izdelavo popisov s točnimi specifikacijami vašega proizvoda,

  • uporabo pri projektih vzdrževanja in upravljanja na osnovi BIM-a;


Iz naših izkušenj vemo, da potrebna vsebina (3D BIM elementi) za dokončanje dela v BIM običajno ni dosegljiva tisti trenutek, ko jo projektanti potrebujemo. Proizvajalci, ki ponujajo 3D BIM elemente svojih izdelkov z ustreznimi informacijami načrtovalcem in projektantom, imajo pri vključevanju teh izdelkov v projekte in dejanskih naročilih, ki izhajajo iz projekta, veliko konkurenčno prednost.

Gartner arhitekti za vas izdelamo 3D BIM elemente ne glede na kompleksnost vašega proizvoda. Takšne elemente lahko ponudite v uporabo projektantom preko vaše internetne strani, distribucijo pa lahko zagotovimo tudi mi na naši internetni strani in drugih, namenskih internetnih portalih, kjer je zastopanih že ogromno priznanih svetovnih znamk.


BIM - Building Information Modelling oz. informacijsko modeliranje objektov, je proces 3D načrtovanja in upravljanja z informacijami skozi celoten življenjski cikel objekta. Osnova BIM-a je 3D model zgradbe, ki ga lahko med drugim sestavljajo tudi vaši elementi.

Upoštevamo vaše želje in zahteve glede vključevanje informacij v digitalne modele vaših proizvodov. Takšni elementi se zaradi svoje praktične vrednosti pri projektiranju pogosto vstavljajo in ostajajo v arhitekturnih projektih in popisih, kar povečuje možnosti za nakup in vgradnjo vašega izdelka.

V Gartner arhitekti zagotavljamo, da so vsi naši 3D BIM elementi izdelani in testirani in da izpolnjujejo najvišje standarde kvalitete. Uporabljamo Autodesk Revit®, v svetu najpogostejšo BIM platformo za informacijsko načrtovanje objektovŽelite ponudbo za izdelavo Revit družin? Stopite v stik z nami!

Ime *
Ime