STOPITE V KONTAKT Z NAMi!

Uporabite lahko obrazec na desni, pišete nam lahko na info@gartner-a.com ali pa nas pokličite na eno izmed telefonskih številk:

Jernej Gartner / 041 834 696
Brigita Gartner / 041 283 453

Najlepša hvala!
 

Parmova 51b
info@gartner-a.com
Slovenia

00386 41 834 696

BIM Projektiranje stanovanjskih hiš, večjih in manjših, javnih in privatnih objektov, notranje opreme stanovanj in poslovnih prostorov. Svetujemo in izdelamo projekte energetskih sanacij in prenov manjših in večjih objektov.

Room with three lamps, concrete wall and wooden floor 3D Illustr

Novice

Novo v našem biroju

Gradnja športne dvorane Mengeš - del 3

Jernej Gartner

Montaža lesenega dela športne dvorane je v teku. Postavljene so vse štiri glavne stene. Sledi vpihovanje toplotne izolacije in montaža nosilcev. Dostava in montaža nosilcev bo, zaradi velike dolžine, poseben dogodek. Nosilci bodo na lokacijo pripeljani v enem kosu, dolžina posameznega elementa pa meri kar 37.5 metrov.

Read More

Gradnja športne dvorane Mengeš - del 2

Jernej Gartner

Gradnja športne dvorane v Mengšu je v polnem teku. Zaključuje se betonski, vkopani del dvorane. Postavljene so že vse stene kletnega dela, raste pa tudi pritličje s fiksnimi tribunami in obdelavo v vidnem betonu. V kratkem se prične montaža lesenega dela dvorane. Fotografije iz gradbišča si lahko ogledate na spodnji povezavi.

Read More

Postali smo člani SGG

Jernej Gartner

Z junijem 2019 smo postali člani Slovenskega gradbenega grozda. Slovenski gradbeni grozd omogoča hiter prenos novih znanj s področja energetske učinkovitosti, prenove objektov, trajnostne gradnje, razvoja novih materialov in storitev, uporabe principov krožne ekonomije, inovacij in razvoja novih poslovnih modelov, novih modelov financiranja na primer energetskih prenov, BIM-a in ostalih znanj, ki so posledica razvojnih aktivnosti v širšem EU prostoru. Veselimo se sodelovanja.

Predavali smo na 1. Gradbeno-prostorsko-okoljski konferenci v Ljubljani

Jernej Gartner

V lanskem letu je v Sloveniji prišlo do velikih sprememb na področju gradbene, prostorske in okoljske zakonodaje, ki so sedaj, po slabem letu izvajanja, na plano prenesle vrsto dilem in vprašanj, pa tudi izkušenj s katerimi se v intenzivnem konjukturnem gospodarskem dogajanju soočajo ne le gradbena podjetja, pač pa tudi vsi, z njimi povezani deležniki, tako v institucijah javne uprave – ministrstvo, inšpekcije, okoljevarstveniki, delavci, zavarovalnice, odvetniki in številni drugi.

Gartner arhitekti smo na 1. Gradbeno-prostorsko-okoljski konferenci predavali o BIM tehnologiji danes in jutri. Govorili smo o obravnavi objektov v celotnem življenjskem ciklu, uporavljanju in vzdrževanju…

Iščemo novega sodelavca!!

Jernej Gartner

New Employee 02.jpg

Vas zanima delo v naši ekipi? Iščemo arhitekta ali arhitektko, gradbenika ali gradbenico za dolgoročno sodelovanje z znanjem Revita oz. veliko željo, da se ga v kratkem času nauči. Delo bo raznoliko, od pomoči pri idejnih zasnovah javnih, stanovanjskih, industrijskih in trgovskih objektov do projektov za izvedbo, vizualizacij in vseh mogočih drugih opravil. Pričakujemo iznajdljivost, samostojnost, natančnost in veliko željo po izpopolnjevanju.

Vsi zainteresirani pišite na info@kosorokgartner.si ali pa nas pokličite.