STOPITE V KONTAKT Z NAMi!

Uporabite lahko obrazec na desni, pišete nam lahko na info@gartner-a.com ali pa nas pokličite na eno izmed telefonskih številk:

Jernej Gartner / 041 834 696
Brigita Gartner / 041 283 453

Najlepša hvala!
 

13 Brnčičeva ulica
Ljubljana - Črnuče, Ljubljana, 1231
Slovenia

+38641834696

Arhitekturno projektiranje javnih in privatnih objektov vseh velikosti s poudarkom na farmacevtski industriji in visokokakovostnih večstanovanjskih objektov in hiš, notranje opreme in poslovnih prostorov.

V ekipo vabimo novega sodelavca ali sodelavko.

Novice

Novo v našem biroju

V ekipo vabimo novega sodelavca ali sodelavko.

Jernej Gartner

Gartner arhitekti strankam pomagamo pri izvedbi visoko kvalitetnih stanovanjskih, poslovnih in industrijskih projektov različnih velikosti.

Nov član ekipe bo v biro prinesel mešanico tehničnih spretnosti, kreativnosti ter iznajdljivosti in s tem pripomogel k kvalitetni izvedbi naših projektov. S svojo pozitivno energijo bo prispeval k dobremu delovnemu vzdušju ekipe, bo skrben, natančen, radoveden, ustvarjalen, proaktiven, izobraževal se bo na različnih področjih, predvsem pa bo zavezan k odličnosti v arhitekturnem projektiranju.

Glavne zadolžitve:

  • Pomoč ekipi pri delu na projektih od idejne zasnove do projekta za izvedbo.

  • Sodelovanje s širšo ekipo sodelavcev in projektantov.

  • Izris projektne dokumentacije vseh faz projekta.

  • Organizacija in vodenje manjših ali večjih projektov.

  • Sodelovanje na sestankih s strankami in projektanti.

Vsi naši projekti nastajajo v 3D (BIM) okolju. Pri projektiranju uporabljamo Autodesk Revit, Enscape, Twinmotion, Navisworks, Adobe in MS programsko opremo.

Imaš večletne delovne izkušnje in se želiš pridružiti naši tehnično in arhitekturno napredni ekipi arhitektk in arhitektov za polni delovni čas in dolgoročno sodelovanje? Biro je v Črnučah tik ob obvoznici z velikim brezplačnim parkiriščem. Delo poteka v biroju med 8.00 in 16.00 uro oz. po dogovoru.

Zainteresirani pišite na info@gartner-a.com