STOPITE V KONTAKT Z NAMi!

Uporabite lahko obrazec na desni, pišete nam lahko na info@gartner-a.com ali pa nas pokličite na eno izmed telefonskih številk:

Jernej Gartner / 041 834 696
Brigita Gartner / 041 283 453

Najlepša hvala!
 

Parmova 51b
info@gartner-a.com
Slovenia

00386 41 834 696

BIM Projektiranje stanovanjskih hiš, večjih in manjših, javnih in privatnih objektov, notranje opreme stanovanj in poslovnih prostorov. Svetujemo in izdelamo projekte energetskih sanacij in prenov manjših in večjih objektov.

Biro_GartnerArhitects_small.jpg

about

Gartner arhitekti d.o.o.
info@gartner-a.com
00 386 41 834 696 | 00 386 41 283 453


Gartner arhitekti smo uigrana ekipa, ki že več kot deset let ustvarja kakovostno arhitekturo. Vsak član prispeva nekaj posebnega, s skupnimi močmi pa smo izpeljali že marsikateri zahteven projekt. Ekipo sestavljamo:

Jernej Gartner, Brigita Gartner, Maša Malgaj, Alenka Jager, Domen Gjergek in Anže Kumar

You are welcome to follow us on:

Ideologija biroja temelji na medsebojnem spoštovanju in prijateljskih odnosih, kjer vsi kuhamo kavo za vse.
— Gartner arhitekti

Takšno okolje zagotovo pripomore k sproščeni delovni dinamiki ter odličnemu sodelovanju, kar se po našem mnenju odraža tudi v sami arhitekturi, ki jo projektiramo. V biroju se soočamo z izzivi, ki se pojavijo tako pri manjših kot tudi večjih objektih. Ukvarjamo se z oblikovanjem interierja, projektiranjem stanovanjskih stavb, industrijskih objektov, trgovskih centrov ter s prenovami in sanacijami objektov vseh velikosti.

Cilj vsakega projekta je funkcionalen, estetski in energetsko učinkovit izdelek.
— Gartner arhitketi

Prvi zametki arhitekturnega biroja, ki danes deluje pod imenom Gartner arhitekti d.o.o., so se začeli kazati že leta 2007, ko se je zbrala skupina strokovnjakov s področja arhitekture, naprednih tehnologij, trajnostnega razvoja in oblikovanja. Pri projektiranju že od leta 2010 uporabljamo napredno BIM tehnologijo, ki spreminja pristop k načrtovanju stavb. Strankam omogoča , da izkoristijo vse prednosti sodobnega načrtovanja, izvedbe in upravljanja svojih novih ali obstoječih objektov. To dodano vrednost so prepoznala tudi večja podjetja, kot so Novartis, Lek, Petrol, Lidl, Messer, JUB, Stanovanjski sklad RS, ki danes zaupajo našemu biroju. Z inovativnimi pristopi v stanovanjski gradnji pa so do nas pristopili tudi številni zasebni investitorji.


V letu 2017 smo postali člani USGBC (U.S. Green Building Council).

Od leta 2018 pa smo partnerji CER (Center energetsko učinkovitih rešitev), kjer v sodelovanju z ostalimi podjetji pripomoremo k spodbujanju trajnostnega razvoja družbe in zelenega gospodarstva.

Z junijem 2019 smo postali člani Slovenskega gradbenega grozda. Slovenski gradbeni grozd omogoča hiter prenos novih znanj s področja energetske učinkovitosti, prenove objektov, trajnostne gradnje, razvoja novih materialov in storitev, uporabe principov krožne ekonomije, inovacij in razvoja novih poslovnih modelov, novih modelov financiranja na primer energetskih prenov, BIM-a in ostalih znanj, ki so posledica razvojnih aktivnosti v širšem EU prostoru. Veselimo se sodelovanja.

V biroju Gartner arhitekti investiramo v najsodobnejšo BIM programsko opremo. Od leta 2010 na vseh projektih uspešno uporabljamo Autodesk Revit. Projektiranje zajema vse faze od idejne zasnove (IZP) do projekta izvedenih del (PID) in priprave BIM modela za namene upravljanja z objektom (Facility Management).
— Gartner arhitekti


Delovanje biroja temelji na spoštljivem odnosu do arhitekturne tradicije in okolja.