STOPITE V KONTAKT Z NAMi!

Uporabite lahko obrazec na desni, pišete nam lahko na info@gartner-a.com ali pa nas pokličite na eno izmed telefonskih številk:

Jernej Gartner / 041 834 696
Brigita Gartner / 041 283 453

Najlepša hvala!
 

13 Brnčičeva ulica
Ljubljana - Črnuče, Ljubljana, 1231
Slovenia

+38641834696

Arhitekturno projektiranje javnih in privatnih objektov vseh velikosti s poudarkom na farmacevtski industriji in visokokakovostnih večstanovanjskih objektov in hiš, notranje opreme in poslovnih prostorov.

Začenja se gradnja biotehnološkega kampusa v Ajdovščini

Novice

Novo v našem biroju

Začenja se gradnja biotehnološkega kampusa v Ajdovščini

Urška Gregorič

12. oktobra 2023 smo se v Ajdovščini udeležili proslave ob četrt stoletju delovanja podjetja Sartorius BIA Separations. Dogodek je spremljala otvoritev novih poslovnih prostorov v Ajdovščini, prvič pa so se javno predstavili načrti novega kampusa podjetja - Kampus Sartorius, za katerega Gartner arhitekti pripravljamo celostno arhitekturno idejno zasnovo.

Novica na portalu "Lokalne Ajdovščina" | Sartorius začenja z gradnjo kampusa v Ajdovščini

Bodoči kampus v Ajdovščini bo po ocenah obsegal skupno površino okrog 30.000 m² in bo večnamenski kompleks. Vključeval bo prostore za proizvodnjo, raziskave in izobraževanje. Kampus je zasnovan z mislijo na trajnost in bo imel sončno elektrarno ter uporabljal tehnologije za ponovno uporabo stranskih proizvodov za ogrevanje in ponovno uporabo vode.

Za otvoritev smo pripravili 20 plakatov s prikazi bodoče podobe celotnega kampusa na lokaciji.

Celoten kampus se gradi fazno, eden izmed objektov je že v procesu prenove.