STOPITE V KONTAKT Z NAMi!

Uporabite lahko obrazec na desni, pišete nam lahko na info@gartner-a.com ali pa nas pokličite na eno izmed telefonskih številk:

Jernej Gartner / 041 834 696
Brigita Gartner / 041 283 453

Najlepša hvala!
 

Parmova 51b
info@gartner-a.com
Slovenia

00386 41 834 696

BIM Projektiranje stanovanjskih hiš, večjih in manjših, javnih in privatnih objektov, notranje opreme stanovanj in poslovnih prostorov. Svetujemo in izdelamo projekte energetskih sanacij in prenov manjših in večjih objektov.

KG_REF_SokolskiDom_Naslovna-02.jpg

Kristalna dvorana in galerija

Ureditev dvorane in galerije v Sokolskem domu v Škofji Loki

Kot kontrast hladnim prostorom galerije smo v kristalni dvorani z uporabo lesa in lesenega pohištva ustvarili kulturni prostor, ki izžareva domačnost in toplino.

 V Sokolskem domu v Škofji Loki smo zasnovali in izvedli prenovo večnamenske kulturne dvorane in osrednje točke kulturnega dogajanja. V sklopu prenove kristalne dvorane in galerije smo predvideli zamenjavo tlakov, stavbnega pohištva in ostale opreme. Nit projekta je predstavljala izbira in preplet materialov z dopolnitvijo razsvetljave.

Uporaba materialov in tekstur tvori kontrastno pripoved dveh prostorov. V galeriji smo z uporabo kamna kovine in belih površin ustvarili nevsiljivo kuliso za umetniška dela. Kot kontrast hladnim prostorom galerije smo v kristalni dvorani z uporabo lesa in lesenega pohištva ustvarili kulturni prostor, ki izžareva domačnost in toplino.