STOPITE V KONTAKT Z NAMi!

Uporabite lahko obrazec na desni, pišete nam lahko na info@gartner-a.com ali pa nas pokličite na eno izmed telefonskih številk:

Jernej Gartner / 041 834 696
Brigita Gartner / 041 283 453

Najlepša hvala!
 

Parmova 51b
info@gartner-a.com
Slovenia

00386 41 834 696

BIM Projektiranje stanovanjskih hiš, večjih in manjših, javnih in privatnih objektov, notranje opreme stanovanj in poslovnih prostorov. Svetujemo in izdelamo projekte energetskih sanacij in prenov manjših in večjih objektov.

work_coffe_croped.jpg

biro

Gartner arhitekti d.o.o.
info@gartner-a.com
00 386 41 834 696 | 00 386 41 283 453


Leta 2007 se je zbrala skupina strokovnjakov s področja arhitekture, naprednih tehnologij, trajnostnega razvoja in oblikovanja. Ustanovljen je bil arhitekturni biro, ki danes deluje pod imenom Gartner arhitekti d.o.o. Na obzorju projektantskega sveta se je, ravno v tistem času, pojavil BIM, ki je predtem že razsvetlil zahodno poloblo. V biroju Gartner arhitekti smo znali prepoznati, da ne gre za muho enodnevnico, temveč proces, ki je nepovratno spremenil pristop k načrtovanju stavb.

Našim strankam omogočamo, da s pridom izkoristijo vse prednosti sodobnega načrtovanja, izvedbe in upravljanja njihovih novih ali obstoječih objektov. Danes nam zaupajo podjetja kot so Novartis, Lek, Lidl, Messer, JUB, Stanovanjski sklad RS, z inovativnimi pristopi v stanovanjski gradnji pa tudi številni zasebni investitorji. Ustvarili smo uspešno zgodbo, ki bi jo v prihodnosti želeli delili z vami. Upamo, da se nam kmalu pridružite!

Področje našega delovanja so tako interieri in enostanovanjski objekti, kot tudi večji objekti, industrijski objekti, trgovski centri, prenove in energetske sanacije objektov vseh velikosti. Iz vsakega projekta poskušamo ustvariti funkcionalen, estetski, energetsko učinkovit in unikaten izdelek.

V letu 2017 smo postali člani USGBC (U.S. Green Building Council) in smo v procesu pridobivanja LEED Certifikata. Od leta 2018 pa smo tudi partnerji CER (Center energetsko učinkovitih rešitev), kjer v sodelovanju z ostalimi podjetji pripomoremo k spodbujanju trajnostnega razvoja družbe in zelenega gospodarstva.

V biroju Gartner arhitekti investiramo v najsodobnejšo BIM programsko opremo. Od leta 2010 na vseh projektih uspešno uporabljamo Autodesk Revit. Projektiranje zajema vse faze od idejne zasnove (IZP) do projekta izvedenih del (PID) in priprave BIM modela za namene upravljanja z objektom (Facility Management).


Delovanje biroja temelji na spoštljivem odnosu do arhitekturne tradicije in okolja.