STOPITE V KONTAKT Z NAMi!

Uporabite lahko obrazec na desni, pišete nam lahko na info@gartner-a.com ali pa nas pokličite na eno izmed telefonskih številk:

Jernej Gartner / 041 834 696
Brigita Gartner / 041 283 453

Najlepša hvala!
 

Parmova 51b
info@gartner-a.com
Slovenia

00386 41 834 696

BIM Projektiranje stanovanjskih hiš, večjih in manjših, javnih in privatnih objektov, notranje opreme stanovanj in poslovnih prostorov. Svetujemo in izdelamo projekte energetskih sanacij in prenov manjših in večjih objektov.

GA_AdvancedSolutions_Naslovna-01.jpg

napredne rešitve


BIM NADZOR

GA-SSRS-01.png

BIM IMPLEMENTACIJA

  • Stanovanjski sklad Republike Slovenije - Izdelava in implementacija BEP (BIM Execution Plan) za projektante in izvajalce in izdelava EIR (Employers Information Requirements) za BIM projekte.


Konceptualne zasnove (Conceptual Design)

GA-ConceptualDesign-01.jpg

V sklopu širše projektantske skupine sodelujemo na projektih zasnov lokacij in objektov farmacevtske industrije, izdelujemo analize, povzamemo količine in izdelamo predstavitvene vizualizacije.

  • Novartis Green, Pakistan - zasnova lokacije in objektov

  • Novartis West Wharf, Pakistan - zasnova lokacije in objektov

  • Novartis Gebze, Turkey - zasnove lokacije in objektov

  • Messer Črnuče - razvoj lokacije

  • LEK Ljubljana - razvoj lokacije

  • LEK Lendava - razvoj lokacije


BIM PROGRAMSKE REŠITVE IN OPTIMIZACIJE DELOVNIH PROCESOV

GA-JUBim-01.png

Skupaj z našimi partnerji lahko pripravimo posebne programske rešitve in optimizacije procesov dela.

  • JUBim konfgiurator
    Za podjetje JUB Home, ki se ukvarja s projektiranjem in izvedbo masivnih energijsko varčnih hiš, smo izdelali konfigurator za izdelavo delavniških risb in popisov JUBHome WALL sistema gradnje, ki naročniku, na osnovi preprostega modela objekta, omogoča izdelavo velike števila možnih variant postavitve stenskih elementov, povezavo s SAP-om in avtomatsko izdealvo delavniške dokumentacije ter dokumentacije za izvedbo objekta na lokaciji. Čas od zasnove do delavniške dokumentacije se pri uporabi JUBim konfiguratorja skrajša iz enega (ali več) meseca dela na nekaj dni.