STOPITE V KONTAKT Z NAMi!

Uporabite lahko obrazec na desni, pišete nam lahko na info@gartner-a.com ali pa nas pokličite na eno izmed telefonskih številk:

Jernej Gartner / 041 834 696
Brigita Gartner / 041 283 453

Najlepša hvala!
 

Parmova 51b
info@gartner-a.com
Slovenia

00386 41 834 696

BIM Projektiranje stanovanjskih hiš, večjih in manjših, javnih in privatnih objektov, notranje opreme stanovanj in poslovnih prostorov. Svetujemo in izdelamo projekte energetskih sanacij in prenov manjših in večjih objektov.

GA_AdvancedSolutions_Naslovna-01.jpg

napredne BIM rešitve

BIM nadzor, BIM implementacije, izdelava naprednih BIM programskih rešitev, izdelava BIM knjižnic elementov


BIM NADZOR

GA-SSRS-01.png

BIM IMPLEMENTACIJA

  • Stanovanjski sklad Republike Slovenije - Izdelava in implementacija BEP (BIM Execution Plan) za projektante in izvajalce in izdelava EIR (Employers Information Requirements) za BIM projekte.


BIM PROGRAMSKE REŠITVE IN OPTIMIZACIJE DELOVNIH PROCESOV

GA-JUBim-01.png

Skupaj z našimi partnerji lahko pripravimo posebne programske rešitve in optimizacije procesov dela.

  • JUBim konfgiurator
    Za podjetje JUB Home, ki se ukvarja s projektiranjem in izvedbo masivnih energijsko varčnih hiš, smo izdelali konfigurator za izdelavo delavniških risb in popisov JUBHome WALL sistema gradnje, ki naročniku, na osnovi preprostega modela objekta, omogoča izdelavo velike števila možnih variant postavitve stenskih elementov, povezavo s SAP-om in avtomatsko izdealvo delavniške dokumentacije ter dokumentacije za izvedbo objekta na lokaciji. Čas od zasnove do delavniške dokumentacije se pri uporabi JUBim konfiguratorja skrajša iz enega (ali več) meseca dela na nekaj dni.


BIM ELEMENTI PROIZVAJALCEV - REVIT FAMILIES

V času, ko se tehnologija hitro spreminja, je izdelava 3D BIM elementov za proizvajalce bistvenega pomena.

Sodobno projektiranje nadomešča 2D CAD simbole s 3D BIM elementi. BIM elementi niso samo vizualno privlačne 3D prezentacije vaših resničnih proizvodov, temveč vsebujejo številne dodatne informacije o vašem proizvodu in vašem podjetju, ki ostanejo v arhitekturnem modelu skozi celoten proces projektiranja, od zasnove do izvedbe. Hkrati gre za cenovno ugodno in učinkovito reklamiranje vaših produktov na domačem in predvsem tujih trgih, kjer je BIM projektiranje že zelo razširjeno ali celo uzakonjeno.

V Gartner arhitekti izdelujemo uporabne BIM elemente za slovenske in tuje proizvajalce pohištva in druge opreme.

Upoštevamo vaše želje in zahteve glede vključevanje informacij v digitalne modele vaših proizvodov. Takšni elementi se zaradi svoje praktične vrednosti pri projektiranju pogosto vstavljajo in ostajajo v arhitekturnih projektih in popisih, kar povečuje možnosti za nakup in vgradnjo vašega izdelka.

Več informacij o BIM elementih.