STOPITE V KONTAKT Z NAMi!

Uporabite lahko obrazec na desni, pišete nam lahko na info@gartner-a.com ali pa nas pokličite na eno izmed telefonskih številk:

Jernej Gartner / 041 834 696
Brigita Gartner / 041 283 453

Najlepša hvala!
 

13 Brnčičeva ulica
Ljubljana - Črnuče, Ljubljana, 1231
Slovenia

+38641834696

Arhitekturno projektiranje javnih in privatnih objektov vseh velikosti s poudarkom na farmacevtski industriji in visokokakovostnih večstanovanjskih objektov in hiš, notranje opreme in poslovnih prostorov.

Center Energetskih Rešitev  - zeleni zajtrk

Novice

Novo v našem biroju

Center Energetskih Rešitev - zeleni zajtrk

Jernej Gartner

Prejšnji teden se je v Centru inovativnega podjetništva - NLB Trg republike 2, Ljubljana odvijal 4. zeleni zajtrk CER, katerega se je udeležila tudi Brigita Gartner iz našega biroja. Govorili smo o energetski učinkovitosti, prenovah, prioritetah, pariškem sporazumu in mnogih drugih pomembnih temah. Zahvala Ani za super organizacijo.

Ana Struna Bregar in Brigita Gartner

Ana Struna Bregar in Brigita Gartner

Stavbe v Evropi predstavljajo skoraj 40% porabe končne energije. Skladno z dolgoročnimi energetsko podnebnimi zavezami EU so postavljene v središče politike na področju energetske učinkovitosti in razogljičenja. Prenove so ključne za doseganje pariškega sporazuma, saj bo leta 2050 v Evropi še vedno v uporabi devet od desetih obstoječih stavb. V pripravi oz. veljavi so novi predpisi, ki nalagajo številne obveznosti, različnim deležnikom. V praksi pa se pri implementaciji novih predpisov in standardov pojavlja veliko ovir.
Več na CER-slo.si