STOPITE V KONTAKT Z NAMi!

Uporabite lahko obrazec na desni, pišete nam lahko na info@gartner-a.com ali pa nas pokličite na eno izmed telefonskih številk:

Jernej Gartner / 041 834 696
Brigita Gartner / 041 283 453

Najlepša hvala!
 

Parmova 51b
info@gartner-a.com
Slovenia

00386 41 834 696

BIM Projektiranje stanovanjskih hiš, večjih in manjših, javnih in privatnih objektov, notranje opreme stanovanj in poslovnih prostorov. Svetujemo in izdelamo projekte energetskih sanacij in prenov manjših in večjih objektov.

Udeležba na konferenci World Construction Forum 2019

Novice

Novo v našem biroju

Udeležba na konferenci World Construction Forum 2019

Alenka Kranjec

Naša ekipa se je prejšnji mesec, aprila 2019, udeležila foruma World Construction Forum 2019 (Svetovni gradbeni forum 2019), ki je v Cankarjevem domu potekal pod častnim pokroviteljstvom Predsednika Republike Slovenije. ­

Tematika foruma je bila namenjena odpornosti stavb in infrastrukture, veliko pa je bilo govora tudi o informacijskem modeliranju stavb (BIM) in upravljanju stavb v njihovi življenjski dobi, kar se tesno povezuje s storitvami in delom našega biroja.

Priporočila foruma omenjajo, da se mora industrija gradbeništva odpreti digitalnemu svetu, ki z združevanjem informacij v modele nudi podporo pri upravljanju stavb in spodbuja sodelovanje projektirana, gradnje in upravljanja. Pri vsem tem pa je izredno pomembna podpora višjih inštanc, ki lahko prispevajo z izobraževanjem, raziskavami, poslovnimi strategijami in posodobljenimi sistemi javnega naročanja.

Več o konferenci si lahko preberete na tej povezavi: https://www.wcf2019.org/