STOPITE V KONTAKT Z NAMi!

Uporabite lahko obrazec na desni, pišete nam lahko na info@gartner-a.com ali pa nas pokličite na eno izmed telefonskih številk:

Jernej Gartner / 041 834 696
Brigita Gartner / 041 283 453

Najlepša hvala!
 

Parmova 51b
info@gartner-a.com
Slovenia

00386 41 834 696

BIM Projektiranje stanovanjskih hiš, večjih in manjših, javnih in privatnih objektov, notranje opreme stanovanj in poslovnih prostorov. Svetujemo in izdelamo projekte energetskih sanacij in prenov manjših in večjih objektov.

od predstavitve do izvedbe

Blog

Gartner arhitekti blog

od predstavitve do izvedbe

Jernej Gartner

Ko predstavljamo idejno zasnovo našim strankam, se večkrat pojavi vprašanje kaj lahko v resnici pričakujejo oz. ali 3D predstavitev novega objekta oz. notranje opreme v resnici predstavlja tisto, kar bo izvedeno. Večkrat se namreč zgodi, da so 3D predstavitve nerealne, neizvedljive oz. olepšane do te mere, da izveden objekt ne izpolni pričakovanj investitorja.

V KošorokGartner strankam pripravimo realno 3D predstavitev objekta ali notranje opreme, kar omogoča dobro predstavo naše ideje, izvedeno stanje pa zadovolji in presega pričakovanja naših strank. Za vas smo pripravili nekaj primerov 3D predstavitev iz faze idejne zasnove ter izvedenega stanja nekaj let pozneje...

levo: 3D predstavitev v fazi projektiranja notranje opreme / desno: izvedeno stanje

levo: 3D predstavitev v fazi projektiranja notranje opreme / desno: izvedeno stanje

levo: 3D predstavitev / desno: izvedeno stanje

levo: 3D hitra vizualizacija v fazi idejne zasnove / desno: izvedeno stanja


Povezave do zgoraj omenjenih projektov:
Hiša Jarše
Aktivna hiša Lumar